Spletna prodajalna fotografij Samo Trebižan
Spletna prodajalna fotografij Samo Trebižan

Fotografske storitve

domov domov / Storitve / Fotografiranje POROK | « nazaj | natisni

Fotografiranje POROK

Pošlji povpraševanje Fotografiranje poroke, da bodo spomini na vajin najlepši dan ohranjeni za vedno.

Ker je le en dan tisti, ko mora biti vse brezhibno, in se ga želite vedno spominjati, poskrbimo za fotografiranje poroke in izdelavo foto albuma ali knjige.


Ob poročnih fotografijah boste lahko čarobne trenutke vajinega dne podoživljali znova in znova.

Fotografije ustrezno obdelamo in oblikujemo umestimo v album ali fotoknjigo, ki vam bo vedno znova pripovedovala zgodbo tistega čarobnega dne.

Fotografiranje poroke uskladimo z vašimi željami. Glede na vaše želje fotografiramo civilni in cerkveni obred, priprave na poroko, po želji pa tudi svatbo.

V naši ponudbi je tudi možnost fotografiranja poročnega para na izbrani dan po poroki, kar vam zmanjša skrbi in ponudi dodatno možnost za kvalitetne fotografije na lepših lokacijah, ki jih ne bi bilo možno izvesti na poročni dan.

Za vas fototgrafiramo celoten dan vajinega najlepšega dogodka, v najkrajšem času vam izdelamo spletno fotogalerijo, ki vam je dostopna na našem strežniku, fotografije pa vam lahko natisnemo tudi že na dan poroke.

Izdelamo vam čudovito fotoknjigo, izbirate pa lahko med več kot 200 različnimi designi, ob katerih boste z veseljem podoživljali trenutke vašega najlepšega dne.

Ker je vsaka poroka poseben dogodek in ker ima vsak par posebne želje nas kontaktirajte in pripravili vam bomo ponudbo fotografiranja vaše poroke po vaših željah.

Poročni termini v letu 2018 so skoraj vsi že zasedeni, sprejemamo pa že rezervacije za leto 2019.

Cenik storitev:


Cenik fotografskih storitev.

Fotogalerija: